Vakolt "dryvit" rendszerek
Telefon: +36 1 419 28 18
Fax: +36 1 706 53 45
Mobil: +36 20 953 27 49
Mobil: +36 20 954 17 23
 
 

Hírlevél feliratkozás

Társasházak Hőszigetelése
n__vtelen.JPG 
                                                                       replica watches

Családi házak Hőszigetelése

vinyTherm
 
vinyTherm Hőszigetelő rendszer
 
Vakolt hatású Hőszigetelés
VINYTHERM_H__szigetel__s__Homokzatfel__jj__t__s____llv__nyoz__s____p__let___llv__nyoz__s__Homlokzat_sz__nez__s__Szersz__mg__pk__lcs__nz__s__Szersz__mg__p_elad__s____p__t__szet__Gener__lkivitelez__s__P__ly__zat__r__s.jpg VINYTHERM_H__szigetel__s__Homokzatfel__jj__t__s____llv__nyoz__s____p__let___llv__nyoz__s__Homlokzat_sz__nez__s__Szersz__mg__pk__lcs__nz__s__Szersz__mg__p_elad__s____p__t__szet__Gener__lkivitelez__s__P__ly__zat__r__s__2_.jpg
A szorosan összeillesztett homlokzatprofilok a zárt bepucolt felület látszatát keltik, kombinálva ezt azokkal az előnyökkel amiket egy elöl felfüggesztett, hátsó szellőztetésű homlokzat nyújt. Az efajta, vinyTherm szigetelés kíváló minőségű, a hordozóprofilban rögzített természetes kövek, a háznak nemes, harmonikus, takaros külsőt kölcsönöznek,replicas relojes 40 színből választhat. 
 
Fózolt profil
VINYTHERM_H__szigetel__s__Homokzatfel__jj__t__s____llv__nyoz__s____p__let___llv__nyoz__s__Homlokzat_sz__nez__s__Szersz__mg__pk__lcs__nz__s__Szersz__mg__p_elad__s____p__t__szet__Gener__lkivitelez__s__P__ly__zat__r__s__3_.jpg VINYTHERM_H__szigetel__s__Homokzatfel__jj__t__s____llv__nyoz__s____p__let___llv__nyoz__s__Homlokzat_sz__nez__s__Szersz__mg__pk__lcs__nz__s__Szersz__mg__p_elad__s____p__t__szet__Gener__lkivitelez__s__P__ly__zat__r__s__1_.jpg A teljes felületű elhelyezés mellett nagyon kedveltek az erezett szigetelő profilok is melyek optikailag hangsúlyozzák ki a bejárati részeket és az oromzatokat. Az erezett profil egy vízszintes vagy függőleges felhelyezéskor érdekes és lenyűgöző megvalosítást tesz lehetővé. A nagy szigetelő profilok nagy színválasztéak határtalan lehetőségeket nyújt ötletei megvalosítására. A profilok felülete kiváló minőségű természetes kő granulátumból áll.
   
 
Színválaszték
           
Alpin.jpg Aqua.jpg Basalt.jpg Bordeaux.jpg Dolomit.jpg Elba.jpg Granit.jpg
Helios.jpg Montana.jpg Ravenna.jpg Sahara.jpg Tessin.jpg Tirol.jpg Toskana.jpg
Tundra.jpg        
 
 
 
 
 
 
 
  
Letöltések
Colour Chart vinyTherm, vinyStone Natur
Installation Instructions Quader1200 vinyCross
Installation Instructions vinyTherm
A range with outstanding benefits replica watches
 
 
Referenciák